FIAR Congres

De wereld verandert razendsnel. De technologische ontwikkeling is nauwelijks nog bij te houden. Naast kijk- en luistergenot en gebruiksgemak stellen consumenten meer eisen aan duurzaamheid van producten, de toegang tot grondstoffen is een belangrijk thema en er zijn allerlei internationale ontwikkelingen die invloed hebben op de markt voor consumentenelektronica.

Tijdens het FIAR Congres 2024 ’Changing Views’ wordt een perspectief geboden op deze ontwikkelingen. Of het nu gaat om de verschuiving naar duurzame technologieën, de invloed van opkomende markten, of de impact van digitalisering op het koopgedrag.

Sprekers zijn:

  • Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom bij het Centraal Bureau voor Statistiek, die vanuit zijn economische en statische perspectief de markt zal duiden
  • Steven van Eijck, voorzitter van Stichting OPEN, zal ons inspireren met inzichten over milieu en de circulaire economie
  • Jeske Nederstigt, onderzoeker Sociale Innovatie en Gedragsverandering en auteur van het boek Consumentengedrag, laat ons dieper graven in het veranderende gedrag van consumenten.

Meer informatie vind je hier.

Deel dit event

×